Kiropraktiikka elämääsi

Samuel kertoo:

”Intohimoni takia kiropraktiikka-alaa kohtaan ja pyrkiessäni aina laajentamaan tietämystäni ja mukauttamaan tekniikkojani, pystyn vastaanottamaan haastavimmat ja monimutkaisimmat fyysiset terveydenongelmat, kuten välilevyn pullistumat ja urheiluun ja työhön liittyvät toistuvat vammat.

Krooniset päänsärkyt, hartiaongelmat, selkäkipu, välilevyn pullistumat käsi tai jalka kivuilla urheilu- ja auto-onnettomuuksien aiheuttamat niskavammat ja paljon muuta ovat joitain niistä monista ongelmista, joita käsittelen päivittäin. Ei ole muuta tyydyttävämpää kuin löytää ratkaisu kiropraktisen hoidon avulla jollekin, joka on kokeillut jokaista muuta väylää ilman menestystä. Haluan kuitenkin muistuttaa, että yhä useammat ihmiset, nuoret ja vanhat, haluavat tulla ennalta ehkäisevään hoitoon ja varmistaa, että kaikki nivelet, lihakset, ja myös hermosto toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, optimoidakseen koti, perhe, ja työelämä ja urheilu suorituskykynsä.

SINUN EI TARVITSE OLLA KOKONAAN FYYSISESTI RIKKI TULLAKSESI MINUN LUOKSE!
EHKÄISEVÄ HOITO ON SAMA KUIN PISTÄISI RAHAA PANKKIIN KOKO ELÄMÄN AJAN. JOS HALUAT PARHAAT TULOKSET, ÄLÄ ODOTA ELÄKKEELLE ASTI.

Dr. Samuel Saukkonen

Uskon, että 24 vuoden kliinisen potilastyön lisäksi neljässä eri maassa ja kahdella mantereella, myös 35 vuoden aktiivi-urheilu kokemukseni, antaa minulle ison edun ymmärtää ihmiskehoa ja erityisesti kuinka lihakset, hermosto, ja nivelet reagoivat erilaisiin stressitilanteisiin. Sen avulla voin selittää potilaille yksinkertaisesti, kuinka hallita näitä tilanteita yksinkertaisilla koti tai työ elämä harjoitusten tekniikoilla. Olen vakuuttunut siitä, että potilaidemme suuri menestys johtuu siitä, että annamme ihmisille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti paranemisprosessiin. Todistus tästä on se, että suurin osa potilaistamme ei ole pelkäsään löytänyt suurta helpotusta ongelmiinsa, mutta myös jatkanut useimpien neuvojeni noudattamista, joita annan yhdessä hoidon kanssa. Hienointa on minun mielestä se että lopulta tämä elämäntapa jatkuu potilaitteni perheeseen ja ystäviin. Itse asiassa monet potilaistamme tottuvat kiropraktiikan ennaltaehkäisevän hoidon pitkäaikaisiin terveyshyötyihin, ja palaavat minun luokseni säännöllisiin tarkastuksiin, aivan kuin tarkka kello palaa samaan aikaan uudestaan ja uudestaan. ”

Lue Samuelin koko elämänkerta

Varaa oma aika Samuelille

More videos from the Instagram Channel:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr.Samuel, Dr.of Chiropractic (@dr.samdxb) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr.Samuel, Dr.of Chiropractic (@dr.samdxb) on